Uvjeti korištenja

RINA NEKRETNINE d.o.o. objavljuje informacije na svojoj web stranici s ciljem pružanja javnosti korisne informacije, ali naglašava da se podaci redovito mijenjaju i da se trudi održavati njihovu točnost i ažuriranje.
 
Unatoč nastojanjima za preciznost, budući da se informacije često mijenjaju i rokovi za ažuriranje su ograničeni, moguće su pogreške. RINA NEKRETNINE d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na svojoj web stranici bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju.
 
Naglašavamo da su informacije objavljene na ovoj web stranici isključivo informativne prirode. Za sve druge svrhe, preporučujemo izravno kontaktirajte agenciju kako biste dobili prilagođene savjete koji odgovaraju Vašoj konkretnoj situaciji i potrebama.
 
Molimo posjetitelje da ne koriste informacije s web stranica RINA NEKRETNINE d.o.o. kao osnovu za donošenje važnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Posjetitelji su suglasni da neće smatrati RINA NEKRETNINE d.o.o. odgovornom za eventualna nesuglasja između očekivanja i stvarnosti.
 
Napominjemo da je strogo zabranjeno neovlašteno mijenjanje podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki, njihovo zaobilaženje ili korištenje sustava u svrhe suprotne njegovoj namjeni.