OKOLICA ZAGREB, građevinsko zemljište 14.770m2, blizu Ikea centra

Lokacija: Novaki Oborovski ( Rugvica ) Površina: 14770.00 m2 Cijena 295.400 €
Prodaja
Dijana Nastovski Dijana Nastovski savjetnik u prodaji e: dijana@rina-nekretnine.hr
m: +385996677709

Detalji nekretnine

Tip nekretnine: Zemljišta

Kratki opis

Prodaje se građevinsko zemljište površine 14.770m2 smješteno u blizini Ikea poslovnice u Rugvici. Udaljenost od Grada Zagreba 30 min, smještaj na predivnoj, mirnoj i zelenoj lokaciji.

Zemljište je približno pravokutnog oblika, izdužen u smjeru sjeveroistok-jugozapad, teren ravan, pristup je omogućen preko dvije asfaltirane prometnice. Parcela čini obuhvat od četiri konsolidirane katastarske čestice. Dvije čestice su upisane u zemljišne knjige kao oranica, treća kao put, dok je četvrta upisana kao oranica sa pripadajućim dvorištem, kućom i zgradom.

Prema namjeni, po važećem GUP-u, parcela se nalazi u GPN području. Građevinsko područje je određeno prostornim planom na kojemu je izgrađeno naselje i područje planirano za uređenje, razvoj i proširenje naselja, a sastoji se od građevinskog područja naselja, izdvojenog dijela građevinskog područja naselja i izdvojenog građevinskog

Infrastrukturna opremljenost područja omogućava priključke na postojeću gradsku komunalnu infrastrukturu: vodoopskrbu, odvodnju, plinoopskrbu, elektroenergetiku i telekomunikacije. Prometna povezanost je omogućena jedino osobnim automobilom.

Odlična prilika za investitore.

Cijena 295.400 Eur-a.

Za više informacija zvati na 0996677709, Dijana


Specifikacije

Instalacije Asfaltni putTelefonGradska kanalizacijaGradski vodovodGradski plin
Dozvole vlasnički list
Pošaljite upit
Rina nekretnine © 2019. Sva prava pridržana. Izrada web stranica Virtus Dizajn
Pretražite nekretnine