ZAGREB – LUČKO, dvije kuće na zemljištu (962m2), ODLIČNA PRILIKA

Lokacija: Lučko ( Zagreb - Okolica ) Površina: 116.00 m2 Cijena 130.000 €
Dijana Nastovski Dijana Nastovski savjetnik u prodaji e: dijana@rina-nekretnine.hr
m: +385996677709

Detalji nekretnine

Tip nekretnine: Kuće Površina okučnice: 796.00 m2 Broj soba: 6 Tip kuće: samostojeća Godina izgradnje: 1968 Godina zadnje adaptacije: 2008 Podrum

Kratki opis

Prodaju se dvije samostojeće obiteljske kuće koje se nalaze na zemljištu površine 962m2 smještene u Delićevoj ulici na kućnom broju 1 i 1/1, k.o. Lučko, k.č. 4818. Mirna lokacija okružena obiteljskim kućama sa dvorištima udaljena od Arene Centra oko 5 km.

Zemljište je pravokutnog oblika, teren ravan, pristup parceli omogućen je sa asfaltirane ceste. Na čestici se nalaze dvije obiteljske kuće. Kuća koja je smještena na kućnom broju 1 je prizemnica,ima tlocrtno 57m2 i sagrađena je prije 1968. godine. Sastoji od: ulaznog prostora, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka, smočnice, dvije spavaće sobe, podruma i tavanskog prostora. Druga kuća koja se nalazi pod kućnim brojem  1/1 je katnica, ima tlocrtno 59m2 i sagrađena je 1987.godine. U prizemlju je kuhinja sa dnevnim boravkom, hodnik i wc koji se može prenamijeniti u kupaonicu, dok se kat sastoji od kupaonice i dvije spavaće sobe. Iznad cijelog kata se proteže tavanski prostor.

Prema namjeni, po važećem GUP-u, parcela se nalazi u GPN području. Građevinsko područje je određeno prostornim planom na kojemu je izgrađeno naselje i područje planirano za uređenje, razvoj i proširenje naselja, a sastoji se od građevinskog područja naselja, izdvojenog dijela građevinskog područja naselja i izdvojenog građevinskog

Infrastrukturna opremljenost područja omogućava priključke na postojeću gradsku komunalnu infrastrukturu: vodoopskrbu, odvodnju, plinoopskrbu, elektroenergetiku i telekomunikacije. Na parceli su izvedeni priključci za struju, telefon te se koristi voda iz hidrofora. Prometna povezanost je dobra, kako javnim gradskim prijevozom (autobusom) tako i osobnim automobilom. U blizini razni sadržaji: vrtići, škole, trgovine, crkva, Emmezeta, Interspar, hotel Calypso, policijska postaja….

 

Odlična prilika za ugodni obiteljski život.

Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1.

Cijena 130.000 Eur-a.

Za više informacija zvati na 0996677709, Dijana

 


Specifikacije

Grijanje Peć -drva
Instalacije Telefon
Dozvole vlasnički listuporabna dozvolagrađevinska dozvola
Pošaljite upit
Rina nekretnine © 2019. Sva prava pridržana. Izrada web stranica Virtus Dizajn
Pretražite nekretnine